Welkom op de site van Judoclub herzele, waar iedereen welkom is, jong en oud.

Provinciaal kampioenschap jeugd - Aalter

Provinciaal kampioenschap jeugd - Aalter

Datum: 06-02-2010
Naam Resultaat
Staelens Kianu 1° plaats
Van Nieuwenhuyse Juul 1° plaats
De Buyst Lennert 1° plaats
De Durpel Jonathan 1° plaats
Cosyns Sander 2° plaats
Staelens Kaïn 2° plaats
Dierickx Daan 2° plaats
Van Nieuwenhuyse Siel 3° plaats
De Zwaef Robin 4° plaats
Moyersoen Alexander kamp verloren
Dhondt Giovanni kamp verloren
De Saedeleer Kevin kamp verloren
Van Assel Brecht kamp gewonnen

Verslag

Zaterdag 6/02/10 namen Juul en Siel Van Nieuwenhuyse deel aan het Provinciaal Kampioenschap in Aalter. De verwachtingen waren hoog, de spanning was te snijden en de hele familie was opgetrommeld om te komen supporteren. Ze hebben dan ook het beste van zichzelf gegeven.

Juul behaalde goud en Siel behaalde brons. Niet slecht hé voor een eerste kampioenschap. De tweelingbroers zijn elkaar waard. Wie weet wat ze zullen brengen volgende week op het Vlaams Kampioenschap. Ze zijn zich ervan bewust dat het niet eenvoudig zal zijn. We hopen op een mooie prestatie

Lennert De Buyst behaalde zoals jaarlijks de provinciale titel bij de beloften in de -55 KG. Hij diende voor zijn eerste plaats flink uit zijn pijp te komen. Zijn eerste en tweede kamp won hij vrij gemakkelijk met ippon. Zijn halve finale won hij met twee Yuko's tegen Pieter De Martelaere uit Kemzeke. De finale werd een echte thriller. Beide judoka's waren even sterk. Doch Brent Van Hecke uit Berlare werd bestraft ingevolge zijn negatieve judohouding die Lennert belette om te judoën. Vandaar dat Lennert terecht zijn provinciale titel verlengde.



Foto's

$p$p$p$p
$p$p$p